Petrecere pe cinste, de 1 Iunie, pentru preşcolari de la trei grădiniţe sucevene

Tot de 1 iunie animatorii de la Bambi au fost prezenţi şi lângă piaţa mare la cofetăria de lângă Mopan. În afară de copilaşi au mai fost fascinaţi şi oamenii care erau prin piaţa, care se opreau şi se uitau la disctraţia incinsă de animatorii de la Bambi.
Mai jos e articolul din Monitorulsv.ro:

“Preşcolari de la Grădiniţa „Aşchiuţă”, Grădiniţa Nr. 16 Burdujeni şi Grădiniţacu Program Prelungit„Sfântul Ioan cel Nou” au participat ieri, între orele 13:00 – 18:00, de Ziua Internaţională a Copilului, la o petrecere pe cinste, în spaţiul amenajat în faţa cofetăriei de lângă Cuptorul de Aur – Suceava, manifestare organizată de SC Mopan SA.
Copiii au primit dulciuri şi s-au bucurat de un program variat, oferit de animatorii de la spaţiul de joacă Bambi, care le-au pregătit micuţilor mai multe surprize.
Nu au lipsit baloanele colorate, petrecerea cu clovni, prinţese, face-painting, concursuri. Activităţi similare au avut loc ieri şi la Gura Humorului, unde alţi zeci de preşcolari au fost sărbătoriţi de Mopan.”

This entry was posted in Bambi In Presa. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>