Târgul de schimbat jucării

Câte jucării se pot lăuda că sunt aşa de îndrăgite de cei mici că nu se mai plictisesc de ele? Puţine. Ştim. Ştiţi şi voi, dragi părinţi. Şi ce se întâmplă cu săracele jucării de care cei mici s-au plictisit? Ajung în saci depozitaţi prin debarale. Păcat de ele. Unele sunt ca noi, altele arată impecabil.

Da, da, ştim asta bine. De asta vrem să ajutăm pe toată lumea: copii, părinţi şi jucării.

Noi, Bambi, organizăm un târg la care cei mici îşi aduc jucăriile despre care am vorbit – cele de care s-au plictisit – le expun şi le schimbă cu alte jucării aduse de alţi copii. Aha, jucăria de care s-a plictisit un copil, e interesantă pentru altul.

Iar data aleasă pentru acest schimb de jucării (8 decembrie) îşi are şi ea rostul – e imediat după sosirea lui Moş Nicolae. Dacă cumva Moşul nu o nimereşte cu jucăria pe care cel mic o visa, nu e cu supărare – cel mic o poate schimba.

Abia aşteptăm să vă primim la Târgul de Schimbat Jucării organizat de Bambi. Un târg dedicat atât celor mici cât şi celor mari (care nu se vor mai împiedica de jucării aruncate, pe motiv că sunt plictisitoare).

Când: pe 8 decembrie, la Bambi.

This entry was posted in Evenimente. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>